ANA 3

EDM 4

BOS 5

TB 4

WES 7

BOS 3

DAL 5

BOS 4

LA 3

EAS 4

EAS 3

LA 5

CHI 4

WSH 5

TB 3

BOS 4

ANA 5

WSH 4

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
COLLY
steve5
Honza69
Matejko25
bambi42
franckorc
JoeBlack
markoso
Marky1980
Forwards
 
Tabulka
markoso 35 pts
COLLY 28 pts
Forwards 26 pts
Honza69 24 pts
bambi42 21 pts
JoeBlack 21 pts
Valerii 17 pts
franckorc 16 pts
Celá tabuľka »
Absence
 
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - Shrnutí současného dění...cz and eng

Pozdrav ze zákulisí vám posílá Joe Black...Greetings from behind the scenes Joe Black

V tomto článku se chci zaměřit na současné dění v lize, aby jste byli v "obraze" In this article I want to focus on the current events in the league to be in the "picture"

 

Nejdříve se podíváme na play off ročníku Nhl47. Díky technickým problémům se nám nedaří odehrát všechny serie včas, proto bude nová sezona opět posunuta. V serii Minesota a Colorado kontumujeme a postoupí Danny, protože Smolko se omluvil a hrát už nebude. Čekáme na Borise98 a Sahiba. Tak též Kovalchuk a Netopier7 nemají odehraný jediný zápas. Počkáme ještě pár dní, ale potom přistoupíme ke kontumaci.First, lets take a look at the Nhl47 playoffs. Due to technical problems we are not able to play all series in time, so the new season will be postponed again. In the Minesota and Colorado series, Danny is contumed and advanced because Smolko has apologized and will no longer play. We are waiting for Boris98 and Sahib. Neither Kovalchuk and Netopier7 have played a single match. We wait for a few more days, but then we start to kontumation.

Dále pak play off Extraligy páté sezony, konkrétně pak Sparta a Vítkovice jsou nejvíce pozadu v semifinále. O ruské lize nemám zatím žádné bližší informace, budeme si muset počkat. IIHF je v plném proudu.Furthermore, the playoffs of the Extraleague of the fifth season, namely Sparta and Vítkovice are most behind in the semifinals. I have no detailed information about the Russian League yet, we will have to wait. The IIHF is in full swing.

Jinak k současné sestavě hráčů...pár nových zájemců odpadlo, ale stále se hlásí zájemci. A to je dobré znamení. Chtěl bych upozornit, že nám na jaře končí licence na Hamachi a já vám ted nedokážu říct, jestli ji budu moct za včasu prodloužit. Museli by jsme to několik neděl vydržet, ale o tom vás budu informovat.Otherwise, to the current line-up ... a few new candidates have dropped, but still interested candidates. And that is a good sign. I would like to point out that the Hamachi license is expiring in the spring and I cannot tell you if I can extend it in time. We would have to endure this for several Sundays, but I will keep you informed.

A posledních pár věcí. Nejmenovitě tu pár jedincům trochu otrnulo a vypínají v půlce zápasy ! Pokud víte, že nemáte dost času a třeba se zrovna někam chystáte, tak si zápas nechte na později, nebo budou pokračovat tresty. Stejně tak ignorování hráčů bude trestáno ! Nikdo si nebude vybírat s kým hrát a s kým ne ! Děkuji za pochopení...And the last few things. At least the few individuals were a bit harsh and they are fighting off in the middle! If you know that you do not have enough time and maybe are just going somewhere, so keep the match for later, or the penalties will continue. Likewise, ignoring players will be punished! No one will choose who to play with or not! Thank you for understanding...

...a ještě jeden malý vzkaz pro Marečka19. Hezký články, ale nepřeháněj to prosim tě, potřebuju, aby hráči četli v první řadě to, co maj........ and one more message for Mareček19. Nice articles, but dont overdo it, I need players to read first and foremost what they have .....

...s pozdravem Joe Black


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 34
2. Marchand B. 31
3. Bergeron P. 24
4. Draisaitl L. 21
5. Puljujarvi J. 21
6. Tanev B. 19
7. Smith C. 19
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 27
2. Marchand B. 20
3. Draisaitl L. 13
4. Kempe A. 12
5. Krejci D. 11
6. Wennberg A. 11
7. Gourde Y. 11
Celá štatistika »
Top asistence
1. Bergeron P. 16
2. Puljujarvi J. 16
3. Smith C. 14
4. Soucy C. 14
5. Doughty D. 14
6. Larsson A. 13
7. Arvidsson V. 12
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 95.83
2. Oettinger J. 92.46
3. Ullmark L. 90.57
4. Samsonov I. 89.95
5. Vasilevskiy A. 89.43
6. Grubauer P. 87.88
7. Campbell J. 87.07
Celá štatistika »