VAN 2

CHI 1

WES 1

ATL 4

EAS 2

CHI 0

CHI 4

EAS 9

EAS 2

CHI 0

CHI 3

EAS 1

NYI 2

DAL 3

EAS 4

ATL 1

NYI 3

ANA 4

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
Domes
Valerii
Dukla-88
DeeJay
markoso
Zerg
Bernadeta
steve5
COLLY
PatrikP
 
Tabulka
Honza69 57 pts
JoeBlack 54 pts
Forwards 53 pts
markoso 43 pts
Valerii 41 pts
bambi42 39 pts
franckorc 38 pts
COLLY 38 pts
Celá tabuľka »
Absence
COLLY 18.4. - 23.4.
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - 2 týdny odklouzaly jako puk...

Jsou to už dva týdny, co se nám rozběhl 21. ročník NHL ligy a my jsme nyní už v uctihodné čtvrtině základní části, což svědčí o tom, že tato komunita šlape jako hodinky. Nebudu vás moc vychvalovat, opěvných ód už bylo až až a rovnou se vrhnu na ligu a dění kolem ní. Ačkoliv se může někomu zdát, že na rádoby spekulace je brzo, já to i přesto zkusím.

Jako prvním bych začal jednotlivými divizemi, ve kterých se svádí tuhé boje o vstupenku do vytouženého boje o Stanley Cup.

 

Západní konference 

Atlantická divize

Zde kralují Šavle ostříleného manažera Brka, který sice nepůsobí v lize nikterak dlouhou dobu, ale už i za tak krátkou dobu si vydobyl určité postavení a ukazuje, že mu nědělá problémy, adaptovat se na nové prostředí. Následují týmy jako jsou Toronto, Florida a Tamba Bay, které mezi sebou svedou bitvu o přímý postup do PO, neboť na divokou kartu se v této situaci moc spolehnout nemohou a proto by bylo nejlepší umístit se do TOP 3 a nebýt závislý na sledu událostí. Osobně favorizuji Cartella, ale je to jen pouhý tip, jelikož on sám toho zatím moc nenahrál. Velkým zklamáním jsou prozatimní výsledky svěřenců manažera Pariska (Montreal), který opravdu nevstoupil do začátku sezóny tou správnou nohou (neber si to špatně, brachu). 

Metropolitní divize 

Zatímco si Tučnáči z Pitsburghu válí šunky na Galapágách, do popředí divize se dostalo obávané "korupční" (nejspíš) duo našich dvou vůdců, Steve a Pedro. Modly této ligy a je dobře, že se jim daří. Nechť jim dílo zkvétá. Za nimi se obstojně vytyčuje Ridley se svými Modrokabátníky, jehož hra je nadpozemnská, kombinace neuvěřitelné. Jen tak dál, toto dělá hokej hokejem. Pro mě velice milým překvapením jsou výkony Carolinských Hurikánů, kteří svou nevyzpytatelnou hrou trápí soupeře a otvírá se jim tak úzké střešní okénko do vyřazovací části.

 

Východní konference

Centrální divize

Nemůžeme najít jasnější vývoj, než ten, který se nám nabízi v Centrální divizi. Jasným důkazem je tím "Svatá čtveřice" v podobě mArtyho, Davida, webrise a Donnieho, kteří předvádějí obdivuhodné výkony a popravdě je mi velice líto jejich divizních rivalů. Ano, jsou tito čtyři celkem horké hlavy, ale hokej hrát prostě umí, tak jim nemůžeme mít za zlé. Za zmínku také stojí sympatické výkony Hvězd z Dallasu, které nezabalily svých pár hvězdných cípů a po změně manažera jsou na vítězné vlně a uvidíme, jak zkomplikují vývoj v této divizi. Opravdu respekt Lukymu (s jinou číslovkou), který se obstojně vypořádává se složitou situaci v divizi.

Pacifická divize

Poslední a taktéž nejvyrovnanější divizí je Pacifická divize, která nabízí vydatnou porci vyrovnaných zápasů, ve kterých si soupeři nic nedarují kromě ostrých hitů a zpřelámaných hokejek. Přestože je pořadí velmi vyrovnané, nejlépe se s touto situací vypořádávají Králové z LA společně s Kačery z Anaheimu. Creativovi Plameňáci určitě nemusejí strkat hlavu do písku, neboť jejich hra a výsledky momentálně stačí na postup do PO a navazují tak na skvělé tažení v minulé sezóně. Zmínil jsem sice jenom tři aktéry Pacifiku, ale jak už jsem jednou řekl: " V této konstelaci se může kdokoliv prosadit a uspět. Viď, Bagride nebo Eakinsi? 

 

Průběžný nejlepší tým ligy očima mé maličkosti: Colorado Avalanche - mArty

Průběžný nejlepší střelec ligy: Dustin Byfuglien (25 gólů) - Winnipeg Jets - webris

Pr. nejlepší asistent ligy: Ryan Getzlaf (23 asistencí) - Anaheim Ducks - kuriatko

 

 

Mějte se krásně a užívejte 21. sezóny této krásné hry!

Bavte se a hodně/vela štěstí, přeje

                            

                                                                                             zeMANek

 

 

 


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 74
2. Draisaitl L. 42
3. Eichel J. 40
4. Marchand B. 40
5. Kane E. 40
6. Iafallo A. 37
7. Fiala K. 37
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 58
2. Marchand B. 25
3. Draisaitl L. 25
4. Fiala K. 23
5. Eichel J. 22
6. Boeser B. 21
7. Horvat B. 20
Celá štatistika »
Top asistence
1. Kane E. 27
2. Doughty D. 26
3. Myers T. 24
4. Arvidsson V. 23
5. Puljujarvi J. 23
6. Hyman Z. 22
7. Larsson A. 22
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 92.00
2. Ullmark L. 90.57
3. Oettinger J. 90.00
4. Rittich D. 89.22
5. Elliott B. 88.89
6. Vasilevskiy A. 88.20
7. Thompson L. 87.92
Celá štatistika »