EAS 2

CHI 0

CHI 4

EAS 9

EAS 2

CHI 0

CHI 3

EAS 1

NYI 2

DAL 3

EAS 4

ATL 1

NYI 3

ANA 4

LA 3

NYI 5

NYI 2

EAS 5

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
Bernadeta
Valerii
steve5
markoso
COLLY
Domes
PatrikP
knight25
JoeBlack
Marky1980
 
Tabulka
Honza69 57 pts
JoeBlack 54 pts
Forwards 53 pts
markoso 42 pts
bambi42 39 pts
Valerii 39 pts
franckorc 38 pts
COLLY 38 pts
Celá tabuľka »
Absence
COLLY 18.4. - 23.4.
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - INVENTURA HRÁČÚ....!...a další informace...

Ahoj všem ze zákulisí nhl se vám hlásí Joe...

Vzehrubný pohled o stavu ligy a především sestavy našich hráčů...

Apeluji na hráče,kteří jsou připojení na Hamachi a nehrajou...! Tak se prosím vás odhlašujte...! Dále pak hráči Xxcx,Bengoro a Slipman.Jsou stížnosti,že neodpovídáte na vyzvání..! Viz.Když nehrajete,odhlašujte se! A ještě připomínka k Dallo.sk, již druhou sezonu minimum zápasů, nejmenší aktivita..! Jak bylo dříve avizováno, Dallo je první adept na odebrání titulu VIP...! Vip je především pro ty,co chtějí hrát....Když víte, že nemáte čas, tak se nehlašte do sezony, až třeba na další sezonu a status vám zůstane...! Odehrajete pár zápasů a pak tu měsíc nejste...Děláte tím chaos ve statistikách a přímo tím ovlivnuje postup ostatních hráčů, když někdo s váma odehraje těch vašich pár zápasů a ti ostatní, co jim chybí třeba jen jedna výhra a nemá tu možnost s vámi zápas odehrát...!

...Máme pochopení proto,že je hezký počasí a většina z nás tráví volno raději venku, proto nechci apelovat striktně na pravidla aktivity a proto je limit zápasů pro postup hlavně pro ty, kteří "mají prostě asi víc času hrát", ale liga by měla být hlavně pro hráče "pařmeny" profesionály a nebo pro ty, co se chtějí zdokonalit..hledáme talenty, ne víkendáky..!...Máte to tu zadarmo, ale někdo za tohle, co je vám poskytnuto, platí..! Tak vás všechny žádám, hlavně respekt....

Na druhou stranu, vás ostatní musim pochválit za to, že se delší dobu neobjevila žádná velká "komplikace", hádka, nedorozumění, nadávky atp...yescoolwink

Přeju Tzarovi pevný nervy:-) i když mu bude asi dlouho trvat získat pár bodíků, ne-li vůbec..:-) ale obdivuju jeho zápal do hry a je to aktivní hráč na titul Vip, kdyby jen trochu "začal bruslit:-)"...Vystupuje slušně, i když poněkud lámanou srbsko-aglickou-čecho-slovenštinou..-:)

Pokud má někdo dobrý spojení a má zájem hrát, nerad někoho odmítám, ale pár nejmenovaných hráčů ani zminovat nebudu, muselo bohužel ligu opustit....naopak je tu jeden, který má opravdu zájem, ale má jen WIFINU...:-(

Ovšem vítám hráče Jelena od Jelcina...samozřejmně asi ne nováčka ve hře Nhl09...ale v první řadě má dobré spojení,chová se s respektem k ostatním,hraje obstojně..."jen počkejte, až se pořádně rozehraje".., já tu vidím podle svých zkušeností talent přinejmenším do semifinále...:-) ... doufejme, že mu nadšení vydrží..:-)

...Kanabiska musím též přivítat...))

A v neposlední řadě se chci zastavit u ligy Vip...Tabulka je smazaná, na nějakou dobu liga nepojede. Pomalu polovina sestavy hráčů odešla, myslím že někomu byl odebrán i status vip, naopak někomu přidělen, ale tak i tak, sestava není příliš velká. V poslední sezoně byl spozorský dar 250kč na drobný dárek pro vítěze ve formě předmětu s logem Nhl2009, názvy týmů Nhl od hrnků,přívěsků na klíče, po čepici atp..:-).Rád bych tento sponzorský dar navýšil na 500kč...Pokud by se našel někdo se "záchvatem štědrosti", kontaktujte prosím někoho z adminů, nejlépe mě:-)

Pokud by se našlo ještě pár lidí, kteří by hráli aktivní profesionální ligu Vip....uvažujíc nahlas, napadlo mě , že by účastníci platili "startovné" třeba stovku-dvě a spravedlivým spůsobem by částka byla rozdělena mezi 3 nejlepší hráče....například....ale jak říkám,je to jen moje úvaha a je předběžné něco takového zakládat, samozřejmně bez nějakých komerčních vedlejších a reklamních záměrů, jen mezi ná mi "děvčaty"..:-) jako u mariáše v hospodě...:-)

...Co se Mistroství světa týče, rozehrála se tam zajímavá kombinace hráčů a týmů řeklbych..:-), pokud by všichni aktivitu dotáhli do konce, uvažuju o limitu pro postup do semifále všechny zápasy.Přece jenom, je to nejvyšší soutěž vyběru toho, co kdo může nabýdnout..:-)

...Původně to mělo bejt jen malé oznámení..:-) ale informuju vás pokud možno co nejvíce o dění na lize za poslední 3 neděle....děkuji za pozornost...

 

....všem "pařmenům" hodně ůspěchů přeje Joe Black


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 74
2. Draisaitl L. 42
3. Kane E. 40
4. Eichel J. 40
5. Marchand B. 39
6. Iafallo A. 37
7. Fiala K. 37
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 58
2. Marchand B. 25
3. Draisaitl L. 25
4. Fiala K. 23
5. Eichel J. 22
6. Boeser B. 21
7. Stone M. 20
Celá štatistika »
Top asistence
1. Kane E. 27
2. Doughty D. 26
3. Myers T. 24
4. Arvidsson V. 23
5. Puljujarvi J. 23
6. Hyman Z. 22
7. Larsson A. 22
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 92.00
2. Ullmark L. 90.57
3. Oettinger J. 90.00
4. Rittich D. 89.10
5. Elliott B. 88.89
6. Vasilevskiy A. 88.20
7. Thompson L. 87.92
Celá štatistika »