BOS 5

NYI 6

ATL 4

BOS 3

VAN 2

CHI 1

WES 1

ATL 4

EAS 2

CHI 0

CHI 4

EAS 9

EAS 2

CHI 0

CHI 3

EAS 1

NYI 2

DAL 3

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
markoso
Forwards
Houwno
Valerii
knight25
Matejko25
JoeBlack
Dukla-88
DeeJay
Domes
 
Tabulka
Honza69 57 pts
JoeBlack 54 pts
Forwards 53 pts
markoso 46 pts
Valerii 41 pts
bambi42 39 pts
franckorc 38 pts
COLLY 38 pts
Celá tabuľka »
Absence
COLLY 18.4. - 23.4.
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - FLATYHO REPORT

Už v poradí 13 rocník power ligy je v plnom prúde. 30 týmov už bojuje o úcast v play-off a hned na úvod sa odohrali velmi zaujmavé duely a zmeny. V tejto sezone sa naplno rozbehol aj scouting po Europe a tak sa aj velké hviezdy napr. zo KHL,Švédska dostali do NHL a niektorí sa velmi dobre chytili! Kto si niekedy pomyslel,že hráci ako P.Thoresen, T.Záborský, M.Afinogenov, J.Immonen, E.Artyikin budú v tomto rocníku brázdit lady v NHL? Ďalšia zmena sa týka fariem NHL, AHL sezona sa tiež rozbehla ale je trochu obmedzená aktivitou kedže NHL je prvoradá! Našu ligu zasiahli aj zranenia! Hociktorému manažérovi môžu spraviť vrásky na čele zranenia jeho kľúčových hráčov!Preto okúsia NHL aj hráči, ktorý v A-týmoch zaskakujú počas zrenení a je možné,že sa v A-týme aj udržia pokiaľ ich výkony budú podľa predstáv manažérov.Ok dost bolo úvodu podme sa pozriet na prebiehajúcu sezonu...

Najprv si preberme východ

Na východe vladne GM Parisko s týmom Montreal Canadiens hned na nom je nalepený Winnipeg, Philadephia,Toronto a Tampa...rozdiely sú malé každým kolom sa poradnie môže zmenit! Výbornú sezonu ma zatial aj DM28, len 4 prehry v 20 zápasoch je perfektná bilancia a pravdepodobne Tampa bude mierit vyššie ako na "len" 5 miesto. Prekvapenie: Každý bod rozhoduje tak ako v kažom rocníku. Podla mojej skromnej úvahy v tejto konferencií sú nejaké tie prekvapenia. Ako sa dostal Winnipeg Jets na 2.miesto? Vynikajúca forma koviho je neprehiadnutelná, narobí problémy aj najsilnejším hrácom a aj ich poraža. Miernym sklamaním bol GM Deker,ktorý mal zlý štart, ale opät to vyzerá že bude bojovat o 1. miesto v konferencií!

Na západe to vyzerá nasledovne

Na západe to je prepchaté hviezdnymi manažérmi,nechcel by som tam byt :D. Ale podte k faktom. Na čele západu je GM Akba77 s Nashvillom Predators,ktovie či na na tejto pozícií udrží kedže má odohrané viac zápasov ako ostatný kvôli budúcej absencií. Za ním nasledujú postupne Ejo(Det), Fabregas(Dal), Leader(Van) a top5 uzatvára Pedro(LAK). V tejto konferencií to bude ešte zaujmavý boj o play-off.

Prekvapenie: tažko nejaké vybrat, ale najviac asi to prvé miesto pre Akbu s Nashvillom. Aj ked má odohrané viacej zápasov, málokto cakal že on bude vedúcim mužstvom.

Sklamaním môžme nazvat hlavne výkony Minnesoty Wild s GM DOnniem. Mal by bojovat o najvyššie priecky, ale je na 9.mieste. Snád sa chytí a bude to starý dobrý Donnie.

Štatistiky hráčov!

Top 10 hrácov kanadského bodovania je prepchatá hviezdami z ligy. Na jej čele je Mike Fisher s 41 bodmi(17+24), za ním nasleduje postrach brankárov Joe Thorton s 37 bodmi(25+12),ktorý je zároveô najlepším strelcom ligy. A tak by som mohol pokracovat...s tejto štatistiky treba vyzdvihnút ako inak Sidneyho Crosbyho,ktorý má najmenej zápasov(22) a dokázal nazbierat 32 bodov (16+16), to je 1,45 bodu na zápas! Povedzme si aj o obrancoch,ktorí nemajú šancu sa dostať v bodovaní tak vysoko. Najviac bodov z obrancov získal Drew Doughty(LAK) a to 21 (1+20) v 25 zápasoch, za ním nasleduje Shea Weber(NSH) s 20 bodmi (2+18) a TOP3 uzatvára Kevin Klein(NSH) s 18 bodmi za 2 goly a 16 prihrávok.

Prejdime k brankárom..Vybral som hráčov,ktorí splnajú podmienku aspon 200 striel a sú v TOP8 v percentuálnej úspešnosti. Suverenne na prvom mieste je Jonathan Quinck na ktorého putovalo 340 striel a prešlo len 30 golov to je 91,18% úspešnost zákrokov! Naozaj pekné císlo. S tejto tabulky vyzdvihnem mená ako Mike McKenna(STL) a Alexander Salák(PHI), ktorí nepatria medzi ostrielaných profíkov a ukazujú sa ako najlepší brankári po tretine zápasov v lige. All-Stars

Prestupy Po 15 zápase má každý právo trejdovať a taj tomu bolo aj teraz. Hned na úvod sa udiali zaujmavé trejdy podme si ich pripomenúť. Gm FLoridy shve šiel neústupne za svojim cieľom na trhu a tým bolo získať Jordana Eberleho, k nemu získal aj Magnusa Paarjaviho a do Edmontonu smerovali Versteeg Kris a Bergenheim Sean. O nejaký ten čas Kris Versteeg opustil aj EDM a šiel do Vancouvru za Moulson Matt. Další zaujmavý presun sa týka aj Slováka. Lubomír Višnovský spolu z Kyleom Okposom opustili NYI a zamierili do STL výmenou za veterána Wade Reddena a ťahúňa STL Davida Perrona. Zaujal aj trejd jedného z českých hokejisov. Aleš Hemský bol vymenený za Wayna Simmondsa z Philadephie. Celkovo največšie zmeny sa udiali v Ottave Senators, Edmontone Oilers a Vancouveri Canucks kde je trejdovací limit už vyčerpaný a pravidlá nepovoľujú viacej zmien v kádri!

To by tak bolo všetko, bavte sa hrou manžéri,GL!


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 74
2. Marchand B. 42
3. Draisaitl L. 42
4. Eichel J. 40
5. Kane E. 40
6. Fiala K. 37
7. Iafallo A. 37
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 58
2. Marchand B. 27
3. Draisaitl L. 25
4. Fiala K. 23
5. Eichel J. 22
6. Boeser B. 21
7. Horvat B. 20
Celá štatistika »
Top asistence
1. Kane E. 27
2. Doughty D. 26
3. Myers T. 24
4. Arvidsson V. 23
5. Puljujarvi J. 23
6. Hyman Z. 22
7. Larsson A. 22
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 92.00
2. Ullmark L. 91.20
3. Oettinger J. 90.00
4. Rittich D. 89.22
5. Elliott B. 88.89
6. Vasilevskiy A. 88.20
7. Thompson L. 87.92
Celá štatistika »