TB 4

BOS 2

EDM 7

ANA 2

ANA 3

EDM 4

BOS 5

TB 4

WES 7

BOS 3

DAL 5

BOS 4

LA 3

EAS 4

EAS 3

LA 5

CHI 4

WSH 5

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
markoso
PatrikP
Houwno
COLLY
Dennis.P
Honza69
knight25
donic
steve5
Matejko25
 
Tabulka
markoso 35 pts
COLLY 28 pts
Forwards 26 pts
Honza69 24 pts
bambi42 21 pts
JoeBlack 21 pts
Valerii 17 pts
franckorc 16 pts
Celá tabuľka »
Absence
 
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - Cesta manažéra XXCX

 Tučniaci to v minulej sezóne nedotiahli ani do PLAY-OFF a klub z Pensylvánii bol nútený urobiť   rázne kroky aby sa dostali spať na vrchol ligy. Po neúspešnej sezóne odvolali manažéra a začali   hľadať niekoho kto bude schopný koučovať hviezdne mená. Po dlhom hľadaní podpísali ročnú   zmluvu s novým manažérom XXcX ktorý predtým viedol Rangers.

Rangers pod jeho vedením bolo štatisticky najlepší team s najlepšou ofenzívou keď dokázali streliť 358 gólov. Získali 95 bodov a stali sa najlepším východným tímom a celkovo v lige skončili na druhom mieste. Vyhrali 34 zápasov po sebe avšak v play-off skončili pred bránami finále keď podľahli v krvavom súboji Philadelphii 4:0 na zápasy.

Po týchto udalostiach mali tučniaci vo výbere jasno a tak sa XXcX sťahoval pod Draculov hrad do Pensylvánie 

Sezónu sme začali vo veľkom štýle keď sme dokázali zdolať dovtedy najlepšieho GM kovalchuka a súperi sa pred nami triasli avšak po niekoľkých zápasov prišlo vytriezvenie a bolo to ako prechádzka peklom. Útočníkom sa síce darilo ale body sa nezbierali a vypadalo to že si Pittsburgh opäť nezahrá PLAY OFF. Po zlých výkonoch Fleuryho dostal tesne pred koncom sezóny šancu iba 19 ročný brankár Dany Sauborin ktorý predviedol dobré výkony a postúpili sme s 5 miesta do prvého kola vyraďovacích bojov.

PLAY OFF

 

 

 

V prvom kole sme narazili na Islanders pod vedením manažéra DeeJaY. Pred sériou sme stále nevedeli kto pôjde do brány. Pred zápasom sme spravili riskantný krok a do brány šiel Sauborin. Vychytal 20 striel a mal 100% úspešnosť v 3 tretine šiel do brány Fleury ktorý mal s 10 strel úspešnosť 90% a tak sme mali jasno kto s týchto dvoch odchytá celú sériu. Prvý zápas sme vyhrali hladko 5:1. Druhý zápas prebiehal veľmi opatrne nikto nechcel spraviť prvú chybu. Po faule Ryana však šlo do vedenia Islanders. V druhom dejstve sa však podarilo tučniakom vyrovnať avšak potom sa nič dôležité nestalo a tak zápas šiel do predlženie kde sa dostal do úniku Petr Sýkora a pridal svoj druhý gól. Séria sa sťahovala do Pittsburghu kde sme vyhrali hladko 9:3 a 9:6 a tak šli do ďalšieho kola.

V druhom kole sme sa stretli s St. Louis a čakali sme ťažké zápasy. Avšak boli sme ako rozbehnutý vlak a vedeli sme že nás už nikto nemôže zastaviť.  V týchto zápasoch hral hlavnú rolu brankár Sauborin ktorý za seba pustil len 2 góly v prvých 2 zápasoch a tak sme boli pri chuti získať mečbal. Tretí zápas nám vyšiel priam dokonalo keď sme vyhrali 11:2 a v poslednom zápase Malkin svojim skvelým výkonom pochoval kovalchukove nádeje a my sme šli do finále.Kde nás čakala Ottawa.

Ottawa vyhrala svoj posledný SC pred 12 ročníkmi a bol to súper ktorého sme sa najviac báli. Manažér Miki nemá vo svojej zbierke ešte ani jeden Stanly Cup a to tu už hrá roky takže cítil šancu keďže na náš spôsob hry vedel dokonale zahrať. Prvý zápas sme hrali pod veľkým tlakom keďže sme vo finále ešte nehrali robili sme veľké chyby a hrali pod stresom. Miki dokonale ovládal hru a nás pri nádejach držal brankár .Po chybe však Maxim Tablot necelé 2 minúty pred koncom vyrovnal na 2:2 a šlo sa do predlženia kde sa šikovnou kľučkou uvoľnil Crosby ktorý prihral a Malkin mal pred sebou prázdnu bránu. Druhý zápas bol zo začiatku divoký keď bolo množstvo vylúčení a Ottawa hrala dlho presilovku 5 na 3 avšak ju nedokázali využiť. Tento zápas bol plný trestov na oboch stranách ale presilovky nám moc nešli keďže sme zo 7 využili len 1. Avšak hviezdy ako Spezza, Alfredsson, Heatley Vermette sme si ustrážili a tak po zápase bol stav 6:0 a séria šla do Pittsburghu. V domácom prostredí sa nám nehralo ideálne keď už od začiatku sme prehrávali 4:3. Celý zápas sme boli slabším mužstvom a necelú minútu sme pred koncom stále prehrávali o gól. Avšak nikde sa netreba vzdávať a naše neustále napádanie súpera ho viedlo k chybe a my sme tak vyrovnali na 4:4. 30 Sekúnd pred koncom sme dokázali pridať gól na 5:4 a o necelých pár sekúnd pridať ďalší. Posledný zápas sme nemohli prehrať keďže sme chceli pohár zdvihnúť v domácom prostredí.  V prvej tretine sme viedli 2:0 a na konci druhej stav svietil 3:2. Pridali sme ešte pár gólov na 5:2 a zápas sme už len pomaly dohrávali. Súper nám však pohrozil keď znížil stav na 5:3. Pár minúť pred koncom to Miki skúsil bez brankára a celý čas nás nemohol dostať z pásma a ešte nám dal gól. To však nič nezmenilo :D A tak Penguins zdvíhajú svoj druhý SC v lige. A celkovo prvý pre manažéra XXcX. Ktorý nepredlžil zmluvu a sťahuje sa do Ottawy.

Najlepší hráč a strelec play off bol Sidney Crosby ktorý získal v 12 zápasoch 20 bodov (11+9)

Sauborin Dany z 197 striel pustil 18 striel čo ho robí najlepším brankárom PLAY-OFF s úspešnosťou 90.86%

 

 

Ďakujem všetkým hráčom ktorý mali chuť so mnou hrať. heart

 


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 34
2. Marchand B. 31
3. Bergeron P. 25
4. Draisaitl L. 21
5. Puljujarvi J. 21
6. Smith C. 20
7. Krejci D. 19
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 27
2. Marchand B. 20
3. Draisaitl L. 13
4. Kempe A. 12
5. Eichel J. 11
6. Wennberg A. 11
7. Krejci D. 11
Celá štatistika »
Top asistence
1. Bergeron P. 17
2. Puljujarvi J. 16
3. Smith C. 15
4. Doughty D. 14
5. Soucy C. 14
6. Larsson A. 13
7. McCann J. 12
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 95.83
2. Oettinger J. 92.46
3. Ullmark L. 90.57
4. Samsonov I. 89.95
5. Vasilevskiy A. 89.94
6. Grubauer P. 87.88
7. Campbell J. 87.07
Celá štatistika »