ATL 4

BOS 3

VAN 2

CHI 1

WES 1

ATL 4

EAS 2

CHI 0

CHI 4

EAS 9

EAS 2

CHI 0

CHI 3

EAS 1

NYI 2

DAL 3

EAS 4

ATL 1

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
markoso
Valerii
JoeBlack
DeeJay
Domes
Dukla-88
Zerg
Bernadeta
steve5
COLLY
 
Tabulka
Honza69 57 pts
JoeBlack 54 pts
Forwards 53 pts
markoso 44 pts
Valerii 41 pts
bambi42 39 pts
franckorc 38 pts
COLLY 38 pts
Celá tabuľka »
Absence
COLLY 18.4. - 23.4.
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - Registrace do Nhl 59 sezona cz and ang + info 1.0.2

Zdravím opět po delší době a než přistoupíme k registraci, tak si uděláme malou inventuru....

Greetings again after a long time and before we proceed to registration, we will make a small inventory ....

Za posledních 14 dní se nám tu někteří hráči nechali trochu unést. Nechal jsem vás vypovídat, protože nemám zapotřebí řešit každýho zvlášt. Počínaje Franckorcem až po některý hráče, co jsou on-line a neodpovídají na výzvy ! Nehodlám momentálně někoho trestat, ale vše, bylo zaznaménáno ! Tak že bych vás rád požádal, aby jste se krotili ve výrazech ! Dále bych chtěl požádat hráče, kteří tak úplně neznajíc pravidel, aby se odhlašovali z Hamachi, když nehrajou ! Když vám někdo napíše o zápas a vy neodpovídáte, může se zdát, že zrovna hrajete. Člověk tu pak stráví třičtvrtě hodiny zbytečně. Bývá zvykem, že ten kdo zrovna hraje zápas, vypíná chat "off". Jmenovitě hráči Majorose, Madzy0y0. Proč chodíte na Hamachi, když nehrajete ? Druhý jmenovaný Madzy0y0 již druhou sezonu nehraje a neodpovídá ! Další sezonu vám dáme šanci, ale pokud nebudete hrát, budete vyloučeni!

In the last 14 days, some players have let us get a little carried away. I let you testify because I dont need to deal with each one separately. From Franckorc to some players who are online and unresponsive! Im not going to punish anyone at the moment, but everything has been recorded! So I'd like to ask you to control your expressions! I would also like to ask players who do not know the rules so completely to log out of Hamachi when they are not playing! When someone writes to you about a match and you dont answer, it may seem like youre playing. One then spends three-quarters of an hour here unnecessarily. It is customary for the person who is currently playing the match to turn off the chat "off". Namely players Majorose, Madzy0y0. Why do you go to Hamachi when youre not playing? The second named Madzy0y0 no longer plays for the second season and does not answer! Well give you another chance next season, but if you dont play, youll be eliminated!

....pravda je, že je nás tu jak do mariáše, ale tak i tak, bud tu zůstanou jen ti, co nejsou vulgární a hrajou i kdyby nás tu bylo deset, klidně si pak můžem dělat sezonu častěji a nebo pokud nebude dostatek slušných hráčů s radostí rezignuju a předám to Collymu se vším všudy, pokud o to bude mít zájem....

.... the truth is that there are five and a half of us here, but even so, either only those who are not vulgar will stay here and play even if there are ten of us, then we can do the season more often or if there is not enough I will gladly resign decent players and hand it over to Colly with everything, if he is interested ....

....Ještě chci podoknout, že někteří hráči hrajou opravdu neurvale, ale pokud hru ovládají se vším všudy bez viditelných podvodů, nelze je jinak považovat než za profesionály...z osmi golového náskoku v první třetině taky nemám radost, ale to není důvod si tu vulgárně nadávat ! Mějte na paměti..."že jsme sice soukromá liga, ale vystupujeme veřejně a dotčený hráč vás může i žalovat !

.... I still want to point out that some players play really relentlessly, but if they control the game with everything without visible cheats, they can not be considered other than professionals ... Im not happy about the eight goal lead in the first period, but its not reason to swear vulgarly here! Keep in mind ... "that we are a private league, but we perform in public and the player in question can sue you!

...nyní přistoupíme k informacím o probýhajících soutěžích. Sezona Nhl 58 se nám protáhla, což se v letním období dá předpokládat díky malému počtu zájemnců. Já osobně taky nejsem pořád u počítače a na víkendy jezdím pryč. Doufejme, že na podzim se ještě lidi seženou na tu naší stařičkou Nhl. V semifinále play off Nhl 57 počkáme na Collyho, který má omluvenku. Konečný termín je ale určený na 19tého srpna. Konečný limit zápasů na 24 pro Vip 22. Tak že je tu někdo, komu chybí do limitu ?:-) máte ještě nějaký čas...Po prázdninách bude možná Colly pokračovat v Mistroství světa. Já přemýšlím o Vip lize. Kdyby tam bylo minimálně šest stálých hráčů, můžou se fackovat tam :-)

... now we come to the information about the ongoing competitions. The Nhl 58 season dragged on, which can be expected in the summer due to the small number of people. Personally, Im still not at the computer and I go away on weekends. Lets hope that in the autumn people will reach our old Nhl. In the semifinals of the NHL 57 playoffs, we will wait for Colly, who has an apology. However, the deadline is set for 19 August. The final limit of matches at 24 for Vip 22. So is there anyone who is missing the limit? :-) Do you still have some time ... After the holidays, Colly may continue in the World Cup. Im thinking about the Vip League. If there were at least six regular players, they can slap themselves there :-)

Děkuji za pozornost a konečně registrace na sezonu Nhl 59 standartně sestupně podle naší hiearchie uvedené v pravidlech......

Thank you for your attention and finally registration for the season Nhl 59 by default descending according to our hierarchy stated in the rules ......

TABULKA NHL 59

1. New Jersey Devils                        Joe Black                      ( admin )

2. Vancouver Canucks                        COLLY                         ( admin )

3. Washington Capitals                       Steve5                        ( admin )

4. Dallas Stars                                   franckorc                        ( vip )

5. Calgary Flames                            Tripodman                       ( vip )

6. Ottawa Senators                            vitocz007                        ( vip )

7. Detroit Red Wings                            TZAR                            ( vip )
 

 
 


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 74
2. Draisaitl L. 42
3. Marchand B. 41
4. Eichel J. 40
5. Kane E. 40
6. Fiala K. 37
7. Iafallo A. 37
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 58
2. Marchand B. 26
3. Draisaitl L. 25
4. Fiala K. 23
5. Eichel J. 22
6. Boeser B. 21
7. Horvat B. 20
Celá štatistika »
Top asistence
1. Kane E. 27
2. Doughty D. 26
3. Myers T. 24
4. Arvidsson V. 23
5. Puljujarvi J. 23
6. Hyman Z. 22
7. Larsson A. 22
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 92.00
2. Ullmark L. 90.57
3. Oettinger J. 90.00
4. Rittich D. 89.22
5. Elliott B. 88.89
6. Vasilevskiy A. 88.20
7. Thompson L. 87.92
Celá štatistika »