BOS 0

DAL 3

EDM 3

BOS 4

EDM 6

BOS 0

BOS 5

EDM 3

BOS 4

EDM 2

EAS 8

STL 9

EAS 1

EDM 6

EAS 2

DAL 6

CHI 1

LA 5

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
steve5
markoso
franckorc
Honza69
donic
knight25
Zerg
Dennis.P
Matejko25
Marky1980
 
Tabulka
markoso 31 pts
COLLY 26 pts
Forwards 23 pts
bambi42 21 pts
Honza69 20 pts
JoeBlack 19 pts
Valerii 17 pts
franckorc 14 pts
Celá tabuľka »
Absence
 
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - ZVLÁŠTNÍ VYDÁNÍ..!!

Zdravím všechny zůčasněné....

Začnu tím, že hraju Nhlko už asi sedm let. Plno z vás, stejně jako já, začínalo na Skamiku. V lednu to budou 3 roky co tu adminuju. Pravidla, která tu máme, tvořil kdysi Komaar. ( pro ty co nevědí, Komaar je náš šéf a majitel stránek ) Komaar má ve mě důvěru, proto mi to tenkrát celé přenechal na starosti. Ovšem občas na nás z pozadí dohlíží. Některé malé změny na základě zkušeností byli v pravidlech upraveny a však může nastat situace, která si může vyžádat konkrétní přístup.

Asi budete souhlasit, když řeknu, že jsme tu všichni obyčejní lidi, co se po práci chtějí jen odreagovat a zapinkat si. Nehrajeme o nic a přesto se občas najde člověk, co je pro vítězství schopen udělat cokoliv. Všichni víme, že pro kvalitní hru, je třeba v první řadě kvalitní spojení. I když Nhl2009 je již deset let stará hra, přez to je špatně optimalizovaná, má dost technických nedostatků co se hry týče atd..atd. Nhl2009 měla na webech i nejhorší hodnocení ze všech hokejů. I přeze všechny nedostatky se najde dost lidí, kteří si rádi zahrajou a stále se k nám vracejí hráči původní.

Chci říct tolik. Co mě se týče, může někdo říct, že tu ode mne slyšel nějakou nadávku? Sprosté slovo? A přez to jsem taky občas vážně nakrknutej:-) Naučil jsem se nedostaky hry přehlížet. Proč prakticky s každým zahraju jednu hru, kde prohraju o 6 golů i více a druhou hru přinejmenším vyrovnanou? Nedostatky hry a spojení. Když jsem vážně naštvanej, tak to poznáte, že jdu okamžitě off:-) Ale nejsem naštvanej na hráče, ale na samotný Nhlko. Mě nevadí, když prohraju, když je ta hra vyrovnaná a tím pádem napínavá, spíš nejvíc mě vadí, když se ta hra drbe, to je horší než prohrát 10:0....

V současné době tu máme řešit konkrétní případ Borecsvk versus Steve5. Asi se všichni shodnem, že ani jednoho, jakož to aktivního hráče vyloučit z ligy nikdo nechce. Řeknu vám můj názor, nemusíte souhlasit...:

Podle všeho, Borecsvk záměrně "vyhecoval" Steveho. Dobře věděl, že Steve5 je taktéž v podmínce. Přerušování hry je vrchol neslušnosti, pokud si neděláte strategii, neměníte třeba brankáře nebo pokud vám do první třetiny hra dobře nefunguje a vy tak chcete hráči oznámit, že by jste chtěli zkusit hrát na opačné spojení a nebo v některých případech hru odložit na jindy, je přerušování hry dost nepříjemný fakt.

Mým návrhem a to bude vyžadovat změny v pravidlech je, že za vulgární vyjadřování směrované protihráči budou strhávány body. V prvním případě -10. V druhém -20. a tak podobně. Ovšem pokud by to mělo být až příliš často, což se týká určitých "dvojic" a to nemluvím jen o Borecsvk vs Steve5, pak bude vyloučení z ligy na uvážení adminů! Myslím, že si to pak každej rozmyslí, když bude celou sezonu makat a pak se vyboduje jen proto, že se neudržel "na uzdě". Za wifi, podvádění co se týče sestav, tvoření hráčů atp. tam změny nebudou. Bavte se spolu, jak uznáte za vhodný, ovšem ne zde na webu ! Za to bude podmínka a vyhození každopádně! Stejně tak za xenofobní vyjadřování! Chci, aby zde členové jiných ras, měli zde oporu a zastání. Pro příklad: Ponižující a rasové vyjadřování, je v moderním světě stejně neslušné jako podvádění! Vidím jasný rozdíl v tom, jestli protihráči napíšete "debile" a on vám odepíše "idiote", to může označovat kohokoliv, ale když mě někdo napíše třeba "ty maďare pitomej", tak to mě jako čecha, urazit nemůže:-) Vytvoříme s Borisem postup, jak by to mělo nebo spíš nemělo vypadat.

K závěrečnému ustanovení....

Vzniknul nám tu bezprostřední precedent. Chápu Steveho, že by jako stálý člen měl mít taktéž anketu jako měl Borecsvk. Myslel jsem, že si Steve5 napíše článek, ne že si z toho udělá neoficiální hlasování. Každopádně taktéž nejsem pro jeho vyloučení. Trestem pro Steveho5 tudíž a protože, je zákaz na jednu sezonu Nhl47 ! Borecsvk již trest dostal....

...děkuji za pozornost Joe Black

 

 


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 30
2. Marchand B. 28
3. Bergeron P. 20
4. Draisaitl L. 18
5. Nylander W. 18
6. Smith C. 18
7. Kempe A. 18
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 25
2. Marchand B. 18
3. Draisaitl L. 12
4. Gourde Y. 11
5. Wennberg A. 11
6. Krejci D. 11
7. Kempe A. 11
Celá štatistika »
Top asistence
1. Puljujarvi J. 15
2. Bergeron P. 14
3. Doughty D. 13
4. Soucy C. 13
5. Smith C. 13
6. Larsson A. 13
7. Myers T. 12
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 95.83
2. Oettinger J. 93.18
3. Vasilevskiy A. 91.04
4. Ullmark L. 90.57
5. Samsonov I. 89.95
6. Grubauer P. 87.63
7. Quick J. 87.16
Celá štatistika »