EDM 6

BOS 0

BOS 5

EDM 3

BOS 4

EDM 2

EAS 8

STL 9

EAS 1

EDM 6

EAS 2

DAL 6

CHI 1

LA 5

LA 0

CHI 1

TB 2

DAL 3

Zápasy
Hráčská sekce
Užívateľ:
Heslo:
Registrácia
Aktivita na webu
Honza69
markoso
Zerg
Dennis.P
Matejko25
steve5
knight25
Marky1980
TZAR
Forwards
 
Tabulka
markoso 29 pts
COLLY 26 pts
Forwards 23 pts
bambi42 21 pts
Honza69 20 pts
JoeBlack 19 pts
Valerii 17 pts
franckorc 12 pts
Celá tabuľka »
Absence
 
 
 
 
 
Všetky absencie »

Novinky - ROZHOVOR - CGY - Janisp

Vyspovedali sme Janisp-a z Lotyšska. Pokúsil som sa to ako tak preložiť do slovenčiny :)

 

Could you present yourself to us? Mohol by si sa nám predstaviť?

My name is Janis. I live 20 years in Latvia, Riga. I study school of business and finance. Free time i playing basketball and playing NHL 09.

Volám sa Janis. Žijem 20 rokov v Lotyšsku v Rige. Študujem školu biznisu a financií. Vo voľnom čase hrám basketbal a NHL 09.

Which online league did you played for the first time? Ktorá bola prvá online liga v ktorej si hral?

Of course, first league was latvian league. Name was nhl.id.lv - its was 4-5 years ago. Their played very good, atletic and strong players. It was my biggest experience.

Samozrejme, prvá liga bola lotyšská liga. Volala sa nhl.id.lv - bolo to pred 4 až 5 rokmi. Hrali tam veľmi dobrí, atletickí a silní hráči. Bola to moja najväčšia skúsenosť.

Which team do you play in? Za aký tím hráš?

In this 29th season i choose Calgary Flames, because on the rooster this team is very good. Like, Kiprusoff M. 91 ovr, Phaneuf D. 82 ovr, Iginla 89 ovr. And also i like CGY arena.

V tejto 29. sezóne som si vybral Calgary Flames, pretože majú veľmi dobrú súpisku. Napríklad Kiprusoff M. 91 ovr, Phaneuf D. 82 ovr, Iginla 89 ovr. A tiež sa mi páči CGY aréna.

Which are your favorite teams? Máš obľúbené aj iné tímy?

I very like PIT, because PIT is OP team - best team in league. But i think i am good player, i have very good skill, i am one of the best player in league, so its not interesting to play with OP (strong, good) teams. I use medium teams.

Veľmi sa mi páči Pittsburgh Penguins, pretože sú najlepší tím v lige. Ale myslím si, že som dobrý hráč, mám veľmi dobrý skill, som jeden z najlepších hráčov v lige, čiže je to nezaujímavé hrať s najsilnejšími tímami. Vyberám si stredne silné tímy.

Who is your favorite GM in league? Máš medzi GM nejakého obľúbeného hráča?

Komaar, because he very good know English language. He is helpful, always helps me, when i have a questions. Because i dont know cze and svk language (only some words and sentences) so its good that some players its special admin know english language. And 2nd is Salud - when he got the admin, we are comes together, we speaks about many thinks. And exactly he helps me get a team in this season.

Komaar, pretože vie veľmi dobre po anglicky. Je nápomocný, vždy mi pomôže keď mám otázky. Keďže neviem po česky a slovensky (iba nejaké slová a výrazy) je dobré, že niektorí hráči, špeciálne admin hovoria po anglicky. A druhý je Salud - keď bol admin, boli sme spolu, rozprávali sme sa o veľa veciach. A pomohol mi dostať tím v tejto sezóne.

Your win-rate is over 77% from all matches in Power league. What is your recipe to win? Tvoja víťazná úspešnosť na zápas je cca 77% zo všetkých zápasov v Powerlige. Aký je tvoj recept na víťazstvo?

NHL 09 i playing 5-6 years. I have big experience. I play with skills. I have good skills, i am very good player with difference game style. I like hockey. When playing NHL 09 i feel the game. I try to find some plays, i also have some combination of game. Like i said - 5-6 years its a big experience.

NHL 09 hrám 5 až 6 rokov. Mám veľa skúseností. Hrám zo zručnosťami. Mám dobrý skill, som veľmi dobrý hráč s rozdielnym herným štýlom. Mám rád hokej. Pri hraní cítim hru. Snažím sa nájsť nejaké spôsoby hry, takisto hrám kombinačnú hru. Ako som povedal - 5 až 6 rokov sú veľké skúsenosti.

What is your goal for the future? Aký je tvoj cieľ do budúcna?

I have 2 Stanley Cup in powerliga. I will try to get 3rd consecutive. But how to say '' i found a life'' so, i will build my future of my life. I have priority. And maybe i will not playing on the next season.

Mám dva Stanleyho poháre v Powerlige. Pokúsim sa vyhrať aj tretí v rade. Ale ako to povedať: "Našiel som život" čiže, budem stavať moju budúcnosť. Mám priority. A možno už nebudem hrať v ďalšej sezóne.

Thanks for interview and good luck. Ďakujem za rozhovor a veľa šťastia. :)


Musíte byť prihlásený aby ste mohli čítať a pridávať komentáre !

Top body
1. McDavid C. 30
2. Marchand B. 28
3. Bergeron P. 20
4. Kempe A. 18
5. Nylander W. 18
6. Draisaitl L. 18
7. Puljujarvi J. 18
Celá štatistika »
Top góly
1. McDavid C. 25
2. Marchand B. 18
3. Draisaitl L. 12
4. Gourde Y. 11
5. Wennberg A. 11
6. Krejci D. 11
7. Kempe A. 11
Celá štatistika »
Top asistence
1. Puljujarvi J. 15
2. Bergeron P. 14
3. Doughty D. 13
4. Smith C. 13
5. Larsson A. 13
6. Soucy C. 13
7. Beniers M. 12
Celá štatistika »
Top brankáři
1. Skinner S. 95.83
2. Oettinger J. 92.73
3. Vasilevskiy A. 91.04
4. Ullmark L. 90.57
5. Samsonov I. 89.95
6. Grubauer P. 87.63
7. Quick J. 87.16
Celá štatistika »